Contact

8 opmerkingen:

Anoniem zei

......printen kan wel.....waar dan?

Rosemarie zei

Ik vind ook niet hoe ik een recept kan uitprinten. Hoe doe ik dat?

Anoniem zei

Weet ook niet hoe je een recept kan printen. Kan het wel?
HELEN

Surinaams Eten zei

Linksboven op bestand klikken, dan op afdrukken. Je print dan wel de hele pagina, maar op die manier kun je het recept wel uitprinten.

Anoniem zei

hoi Welcome ik ben blij dat ik u eens heb gevonden heerlijk van alles en nog wat heerlijks dat ik door mij PC niet kan ruiken oh boy.
ik vraag u ? brengt u ook gerecht aan huis ik woon ik Noordwijk en hier is er geen Surinamese eet winkel me schat alsware wil ik de soep {SLIJMSOEP} ZO LEKKER BEL ME EVEN OK 0629134617
NOORDWIJK

Surinaams Eten! zei

Voor de mogelijkheid van Surinaams eten, kunt u het beste een oproep plaatsen op de facebookpagina van ons. Daar kunnen mensen uit de omgeving op reageren. Succes!

Anoniem zei

Beste allen,

Mijn moeder is binnenkort jarig en ik ben op zoek naar de echte authentieke Surinaamse slagroomtaart :) weet iemand van jullie toevallig waar ik dat kan verkrijgen in Nederland en waar het lekker smaakt?

Groet!
Lady R

jan de wit zei

Ik woon op Curacao en start met een indische/indonesische/surinaamse take-out. Voor de inkoop van specerijen, kruiden en dergelijk zoek ik een groothandel in Suriname. Ik kan n.l. niet gaan werken met kleine potjes uit de supermarket.